zolder opruimen voor en na.


De laatste tijd heb ik niet veel genaaid, ook niet veel geborduurd. Waarom niet? Dat heeft allerlei redenen, de één nog onbelangrijker dan de andere. Oa, een jonge hond. Maar de kriebel heeft weer toegeslagen en gelijk daarmee begon ook de "ellende".

Heb ik het eindelijk zover dat ik een "grijze" broek naai, die wil ik mooi blind zomen. Twente moest voetballen en dat wilde ik ook graag zien. Dan vindt ik het leuk om intussen zo'n karweitje aan te pakken. Dus garen van boven gehaald, kom ik beneden is het geen grijs garen maar "blauw". Had ik niet goed gekeken! Dus naar boven met de broek in de hand, garen uitgezocht op de broek. Voor de T.V de broek mooi gezoomd, dus die is af.

Volgende morgen, balen.....blijkt het garen groen te zijn i.p.v grijs. Nu is het niet zo'n probleem, het kleur verschil maakte in dit geval geen verschil. Bij een blinde zoom zie je immers niets van het garen wat je hebt gebruikt. Maar balen deed ik er wel van. Eigenlijk was ik het al veel langer van plan, de zolder helemaal om te gooien en op te ruimen. O.a het garen op mijn kamertje te leggen waar meer en beter licht is. De stoffen uitzoeken enz. Nou dat plan heb ik uitgevoerd, weken ben ik er mee bezig geweest. Zal jullie de details besparen en een foto laten zien. Dan begrijpen jullie het wel. Maar voordat jullie allerlei programma's gaan bellen.... ook een foto van hoe het er nu bij ligt.

Groetjes van HErmien
En Na.....
VOOR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten